SøkMin side
Aktuelt

Bye bye depositum - haaallo sparepenger!

Vi vet at det å være student kan være tøft for lommeboka. Derfor er vi glade for å kunne informere om at Norges arktiske studentsamskipnad har fjernet depositumskrav for våre studentboliger!

Byebye depositum solid II solid II

Nå er det enda mer økonomisk å bo i studentbolig!

... kanskje du endelig får satt inn en større sum på en BSU-kontoen din som du en dag kan bruke på din egen bolig?

Det stemmer – du kan nå flytte inn i ditt nye studenthjem uten å måtte betale et stort depositumsbeløp på forhånd :D

Men vent, det er mer!

I tillegg til å slippe å bekymre deg for å ha råd til å betale et større innskudd, vil du også få mer penger i lomma som du kan bruke på det som betyr noe for deg! Kanskje du endelig har råd til konsertbilletten du har så lyst på? Eller kjøpe deg vinterutstyret som du så sårt trenger? Eeeller kanskje du endelig får satt inn en større sum på en BSU-kontoen din som du en dag kan bruke på din egen bolig?

DSC03658
Samskipnaden Bolyst Asgardveien Foto Orjan Marakatt Bertelsen 71 1
Somemrvikar Samskipnaden Harstad 303 1600px

Vi vil også sørge for at du føler deg hjemme i ditt nye rom. Derfor jobber vi alltid med å forbedre studentboligene våre, med moderne fasiliteter og en rekke boalternativer som passer dine behov. Og med vår forpliktelse til bærekraft, kan du føle deg trygg på å vite at du bor i et miljø som er miljøvennlig og tar vårt ansvar for miljøet på alvor.

Så, hva venter du på? Søk om en av våre studentboliger i dag og begynn å nyte fordelene med en innskuddsfri innflyttingsopplevelse.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hjem!

Les mer og søk bolig i dag!

Samskipnaden Alta Foto Orjan Marakatt Bertelsen 11 1600px

Oppdatert 01.04.2023

Til toppen