SøkMin side
Seksuell helse

Sexolog

Visste du at Samskipnaden har en egen sexologisk rådgiver som du kan booke time hos? Her kan du snakke om alt du lurer på knyttet opp mot din seksualitet.

Hvem er sexologen?

Dersom du booker time til sexologisk rådgivning, møter du Vibeke Høydahl. Hun jobber som studentrådgiver og sexologisk rådgiver i Harstad. Tilbudet gjelder for alle studenter ved UiT, og dersom du studerer i Tromsø, Alta, Narvik eller Hammerfest kan du benytte deg av tilbudet via video.

Når kontakter man en sexolog?

Dersom du er nysgjerrig på noe som omhandler din seksuell helse, dersom du har et problem eller dersom du merker at du ikke forholder deg til egen seksualitet, er det lurt å ta kontakt. Det er viktig for å påpeke at studentene ikke trenger å ha noen problemer for å ta kontakt. Dette er et lavterskeltilbud der målet er å bedre studenters seksuelle helse.

Det er mange problemstillinger som tas opp: Lyst, prestasjon, ereksjon, utfordringer i parforhold, porno, tenningsmønster, seksuell debut, seksuelt press, kropp, skam, sex og religion, kjønnsidentitet og kjønnsmangfold, og alt det andre som omhandler seksuell helse.


Oppdatert 08.01.2023

Til toppen