SøkMin side

tromsø

storskogåsen i

2-roms leilighet umøblert

BusstoppMatbutikkNatur- og fritidsområderStudentbarnehage

Nøkkelinformasjon

 • Passer for
  Enslig, par, familier
 • Leie

  8700-9000 kr pr/mnd

 • Størrelse

  35-40 m2

 • Depositum

  0 kr


Fasiliteter

 • Antall rom

  2

 • Bad

  Eget

 • Kjøkken

  Eget

 • Tilrettelagt

  Nei

Inkludert i husleien

 • Internett
 • Strøm

Her får du tilgang til

Bod
Parkering
Vaskeri

8700 - 9000 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Storskogåsen studentboliger ligger sentralt i fine og barnevennlige omgivelser på toppen av Tromsøya, 2 km fra Tromsø sentrum og 4 km fra Universitetet. Boligområdet består av fire blokker og rekkehus. Beboerne disponerer et felleshus med badstue og det er parkering tilknyttet boligene.

Boligbeskrivelse

Leilighetene består av gang, stue med kjøkkenkrok, ett soverom og bad. Leilighetene er umøblert og har heller ikke hvitevarer. Det er boder i underetasjen og felles vaskeri lokalisert i underetasjen på Luleåvegen 21. Leiligheten passer for enslige, par og små familier.

Nærmiljø

Storskogåsen studentboliger ligger midt i smørøyet dersom du er opptatt av friluftsliv uansett nivå. Boligene ligger rett ved Tromsømarka som er populære utfartsmål året rundt, og i umiddelbar nærhet til lysløypa, et populært løypenettverk som dekker hele Tromsøya på langs. 5 minutters gange unna er Charlottenlund friområde, et populært ski-, skøyte- og akeområde for barn og unge i byen på vinterstid. Her finnes også en utendørs treningspark. Nærmeste matbutikk ligger på Myreng, 10 minutter å gå. En større butikk ligger en kort busstur unna på Elverhøy ved siden av Elverhøy studentboliger. Tar du buss til Giæverbukta finner du Tromsøs største handelspark med en mengde butikker og spisesteder. Storskogåsen studentbarnehage ligger rett ved boligene og det er flere skoler i nærheten.

Gå eller sykle til campus

Fra Storskogåsen studentboliger er det fine forhold for å sykle, gå eller gå på ski til universitetet. Lysløypa ligger rett i nærheten, og du kommer deg enkelt inn på en sti som fører deg helt frem til campus Det tar i overkant av en halvtime å gå, og 15 minutter å sykle. Det tar 25 minutter å gå til Tromsø sentrum.

Parkering

Beboere må inngå avtale direkte med Tromsø parkering for å kunne parkere ved våre studentboliger. Les mer om hvordan opprette avtale på Samskipnaden.no/Ofte Stilte spørsmål / om parkering. Gjester må betale med parkeringsappen til Easypark.

Bussforbindelser

Det er gode bussforbindelser til Tromsø sentrum. Rute 26 har stopp nær studentboligene og går til sentrum og Giæverbukta. Bytte til 20/21 fra sentrum til universitetet eller 34 fra Giæverbukta. Rute 36 går til/fra universitetet på morgen og ettermiddag og bruker ca 20 minutter.

8700 - 9000 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Mer fra bolig

Se alt fra aktuelt