SøkMin side
Studentboliger

tromsø

storelva

Hybel med delt bad

BusstoppMatbutikkNatur- og fritidsområder


Leie

3850 - 3850 kr pr/mnd

0

Fasiliteter

Bod
Parkering
Vaskeri

3850 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Storelva studentboliger ligger i naturskjønne omgivelser på Kvaløysletta rett ved Kvaløya videregående skole. Avstand til universitetet og sentrum er rundt 10 km. Boligene består av småhus i to etasjer pluss sokkel. Beboerne på Storelva har tilgang til fellesstue med kjøkkenkrok og vaskeri. Det er parkering på området.

Boligbeskrivelse

Hyblene er møblert med seng (90 cm), skrivebord, skuffeseksjon, stol, bokhylle, salongbord, lenestol og gardiner. Man må selv sørge for sengetøy og kjøkkenutstyr. To beboere deler bad, seks beboere deler kjøkken. Hver boenhet har tilknyttet innebod. Vaskeriet er lokalisert i Borgensvingen 45, ved siden av fellesrommet.

Nærmiljø

Storelva studentboliger ligger på Kvaløysletta i et område med flott og variert natur som innbyr til utstrakt friluftsaktivitet både sommer og vinter. Her er lett adgang til turterreng og lysløype. Matbutikk med godt utvalg og post i butikk ligger noen få minutters gange fra boligene. En kort busstur unna ligger Tromsøs største handelspark med en mengde butikker og spisesteder.

Gå eller sykle til campus

Det tar rundt 40 minutter å sykle til campus.

Bussforbindelser

Det er gode bussforbindelser til sentrum. Rute 42 stopper nede på hovedveien og bruker circa 30 min til byen. Bytte i Giæverbukta til rute 34 som går til universitetet. Morgen og ettermiddag kjører rute 43 direkte til/fra universitetet, circa 20 min reisetid.

Parkering

Beboere må inngå avtale direkte med Tromsø parkering for å kunne parkere ved våre studentboliger. Les mer om hvordan opprette avtale på Samskipnaden.no/Ofte Stilte spørsmål / om parkering. Gjester må betale med parkeringsappen til Easypark.

3850 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.