SøkMin side

tromsø

ørndalen

Hybel med delt bad

BusstoppMatbutikkNatur- og fritidsområder

Nøkkelinformasjon

 • Passer for
  Enslig
 • Leie

  4800 kr pr/mnd

 • Størrelse

  12 m2

 • Depositum

  0 kr


Fasiliteter

 • Antall rom

  1

 • Bad

  Delt (3 pers)

 • Kjøkken

  Delt (3/6 pers)

 • Tilrettelagt

  Nei

Inkludert i husleien

 • Hvitevarer
 • Internett
 • Møbler
 • Strøm

Her får du tilgang til

Bod
Parkering
Vaskeri

4800 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Ørndalen studentboliger ligger i naturnære og barnevennlige omgivelser, med fantastisk utsikt. Boligene er nord på Tromsøya 3 km fra universitetet og 6 km fra byen. Boligområdet består av små trehus bygget i tun, der to og tre hus står sammen. Her finnes hybler, 2-roms leiligheter og 3-roms familieleiligheter, samt leiligheter for studenter med nedsatt funksjonsevne. Beboerne har tilgang til felleshus som inneholder vaskeri, stue med kjøkkenkrok og badstu.

Boligbeskrivelse

Hyblene er møblert med seng (90 cm), skrivebord, stol, bokhylle, salongbord, skuffeseksjon, lenestol og gardinstang. Man må selv sørge for sengetøy, gardiner og kjøkkenutstyr. Det er inntil seks beboere per kjøkken, og tre beboere per bad. Felleskjøkken der 6 deler, har oppvaskmaskin. Boenhetene har tilgang til felles sportsbod. Vaskeriet er lokalisert i felleshuset i Tunvegen 39.

Nærmiljø

Ørndalen studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger nært store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt. Her er det lett tilgang til turterreng og lysløype, og Tromsøyas høyeste punkt, Varden. Studentboliger ligger tett ved bydelen Stakkevollan, hvor du finner svømme- og idrettshall, legekontor og matbutikk. Nærmeste studentbarnehager er Gimle studentbarnehage.

Gå eller sykle til campus

Fra Ørndalen studentboliger kan du fint komme deg til universitetet på sykkel eller til fots. I Tromsø sykler mange vinterstid, og tar du utfordringen kommer du deg til ganske kjapt til campus også i vintermånedene. Langs Hansine Hansens veg er det tilrettelagt for syklister, og her passerer man også Gimle Studentbarnehage på veien. Lysløypa dekker hele Tromsøya på langs, og du kommer deg enkelt inn på en sti som fører deg helt frem til Universitetet. Her er det også preparerte langrennsløyper så snart det begynner å snø. Det tar ca 40 minutter å gå til campus til fots, eller 15 minutters sykling.

Bussforbindelser

Boligene har gode bussforbindelser til Tromsø sentrum og campus. Både rute 20 og 42 har stopp rett ved studentboligene. Rute 20 kjører til byen via universitetet og rute 42 kjører til byen via Stakkevollvegen.

Parkering

Beboere må inngå avtale direkte med Tromsø parkering for å kunne parkere ved våre studentboliger. Les mer om hvordan opprette avtale på Samskipnaden.no/Ofte Stilte spørsmål / om parkering. Gjester må betale med parkeringsappen til Easypark.

4800 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Mer fra bolig

Se alt fra aktuelt