SøkMin side

tromsø

mortensnes

Hybel med delt bad

BusstoppMatbutikkNatur- og fritidsområder

Nøkkelinformasjon

 • Passer for
  Enslig
 • Leie

  5000 kr pr/mnd

 • Størrelse

  12 m2

 • Depositum

  0 kr


Fasiliteter

 • Antall rom

  1

 • Bad

  Delt (2 pers)

 • Kjøkken

  Delt (8 pers)

 • Tilrettelagt

  Nei

Inkludert i husleien

 • Hvitevarer
 • Internett
 • Møbler
 • Strøm

Her får du tilgang til

Bod
Parkering
Vaskeri

5000 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Mortensnes studentboliger ligger sentralt, nord på Tromsøya, 2 km fra universitetet og 5 km fra sentrum. Her finner du hybler, familieleiligheter og leiligheter tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Det er parkering på anvist parkeringsplass med gyldig parkeringskort, samt lekeplass på området.

Boligbeskrivelse

Hver hybel er på 12 m² og er møblert med seng (90 cm), skrivebord, stol, bokhylle, salongbord og lenestol. Man må selv sørge for sengetøy, gardiner og kjøkkenutstyr. Det er åtte beboere per kjøkken, og to beboere per bad. Hver hybel har også en innebod, samt tilgang til felles sportsbod. Beboerne har tilgang til felleshus i Ørnevegen 28, med vaskeri, leserom, badstue og fellesstue med kjøkken.

Nærmiljø

Mortensnes studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger rett ved store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt. Det finnes en matbutikk rett over gaten fra boligene, og Tromsøs største handelspark i Giæverbukta ligger 500 meter unna med en mengde butikker og spisesteder. De nærmeste studentbarnehagene er Breivika og Universet som begge ligger på campus.

Gå eller sykle til campus

Fra Mortensnes studentboliger er det fine forhold for å sykle eller gå til universitet. I Tromsø sykler mange vinterstid også, tar du utfordringen kommer du deg til ganske kjapt til campus også i vintermånedene. Det er sykkelsti store deler av veien til Universitetet. Det tar et kvarter å sykle til campus, og rundt en halvtime å gå.

Bussforbindelser

Med gode bussforbindelser til Tromsø sentrum kommer du deg enkelt dit du vil. Bussterminalen i Giæverbukta er et knutepunkt for svært mange busser, og derifra kommer du deg nesten hvor det skulle være. Rute 24 stopper 500 meter fra boligene og bruker cirka 20 minutter inn til Tromsø Sentrum. Samme rute kjører også forbi stoppestedet «Lysaker» ved skibrua, som er 10 minutters gange unna campus. Buss rute 24 går også direkte fra studentboligene til alpinsenteret på fastlandet, og det fine turterrenget i Tromsdalen og Kroken for å nevne noe.

Parkering

Beboere med bil parkerer på anvist plass. Beboere må inngå avtale direkte med Tromsø parkering for å kunne parkere ved våre studentboliger. Les mer om hvordan opprette avtale på Samskipnaden.no/Ofte Stilte spørsmål/ om parkering Gjester må betale med parkeringsappen til Easypark. Det finnes ladestasjoner for el-bil på boligområdet. Ta kontakt på tromso.bolig@samskipnaden for informasjon og spørsmål.

5000 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Mer fra bolig

Se alt fra aktuelt