SøkMin side
Studentboliger

narvik

skistua studentboliger

Hybel med delt bad

MatbutikkCampusSentrumStudenttreningNatur- og fritidsområder


Leie

4700 - 4700 kr pr/mnd

0

Fasiliteter

Bod
Parkering
Vaskeri

4700 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Skistua studentboliger ligger 400 meter fra universitetet og studentenes treningssenter Kraft Narvik. Studentboligene ligger i Fiolstien og Bregnetunet, rett over gata til Narvikfjellet, og et steinkast unna alpinanlegget i byen. Dette området er et flott friluftsområde, både sommer og vinter. Det ligger en matbutikk 10 minutters gange unna, og du når sentrum på rundt 15 minutter.

Boligbeskrivelse

Skistua studentboliger har 72 nyrenoverte hybler på 14 kvadratmeter. To studenter deler bad, og fire studenter deler kjøkken. Hyblene er møblert med salongbord, seng (90 cm), lenestol, skrivebord, arbeidsstol, bokreol, klesskap og gardiner. Du må ha med deg kjøkkenutstyr og sengetøy. Det er vaskeri, parkering og tilgang til fellesbod. Det er også mulig å leie privat bod. Det er internett på boligene. Hyblene i Skistua studentboliger er ekstra populære fordi de er litt større enn våre øvrige hybler. Dette boliganlegget vant Narvik kommunes byggeskikkpris da det ble bygd.

Nærmiljø

Skistua Studentby er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Sommer som vinter, kan du ta fjellheisen opp til Fjellheisrestauranten, og gå videre opp til linken om du ønsker det. Her kan du nyte den flotte utsikten over, hav, fjell og fjord samt Narvik by.

Gå eller sykle til campus

Det tar rundt 5 minutter å gå til universitetet.

Bussforbindelser

Våre boliger ligger sentralt I Narvik og behovet for buss er ikke stort. Bussterminalen hvor blant annet lokalbuss og flybuss har stopp ligger ved Amfi senteret. Det tar ca. 15 minutter å gå til bussterminalen.

4700 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.