SøkMin side
Studentboliger

tromsø

stakkevollan

Hybel med delt bad

BusstoppMatbutikkNatur- og fritidsområder


Leie

4900 - 4900 kr pr/mnd

0

Fasiliteter

Bod
Parkering
Vaskeri

4900 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Stakkevollan studentboliger ligger nordøst på Tromsøya, 2km fra universitetet og 5 km fra sentrum. Boligområdet ligger i nært naturskjønne områder, og består av rekkehus i to og tre etasjer med hybler og leiligheter. Beboerne disponerer felleshus med vaskeri og badstu.

Boligbeskrivelse

Hyblene er 12m² og er møblert med seng (80 / 90 cm), nattbord, skrivebord, stol, bokhylle, salongbord, lenestol og gardiner. Man må selv sørge for sengetøy og kjøkkenutstyr. Det er fire beboere per kjøkken og oppholdsrom, og to beboere per bad. Hyblene har tilgang til felles sportsbod. Vaskeriet er lokalisert i felleshuset i midten av boligområdet, Stakkevegen 79. Flere av kjøkkenene blir renoverte i løpet av 2020/2021.

Nærmiljø

Stakkevollan studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger rett ved store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt. Her er det lett adgang til turterreng og lysløype som innbyr til utstrakt friluftsaktiviteter sommer og vinter. Boligene ligger tett ved bydelen Stakkevollan, og det er svømme- og idrettshall, legekontor og matbutikk rett i nærheten.

Gå eller sykle til campus

Fra Stakkevollan studentboliger er det fine forhold for å sykle eller gå til universitet. I Tromsø sykler mange vinterstid, og tar du utfordringen kommer du deg til ganske kjapt til campus også i vintermånedene. Langs Hansine Hansens veg er det tilrettelagt for syklister, og vil du gå tar det ca 25 minutter til campus. Du har enkelt tilgang til Lysløypa, et stisystem i skogen som dekker hele Tromsøya på langs inkludert innom Universitetet. Ønsker du å gå på ski, er lysløypa preparert for langrenn så lenge det er snø.

Bussforbindelser

Boligene har gode bussforbindelser til Tromsø sentrum og Universitetet. Rute 20 og 42 stopper ved butikken på Utsikten, et par minutter å gå fra studentboligene. Rute 20 kjører til sentrum via universitetet og rute 42 kjører til sentrum via Stakkevollvegen.

Parkering

Beboere må inngå avtale direkte med Tromsø parkering for å kunne parkere ved våre studentboliger. Les mer om hvordan opprette avtale på Samskipnaden.no/Ofte Stilte spørsmål / om parkering. Gjester må betale med parkeringsappen til Easypark.

4900 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.