SøkMin side
Studentboliger

narvik

fjellveien 33

Hybel med delt bad

MatbutikkCampusSentrumStudenttreningNatur- og fritidsområder


Leie

4850 - 4850 kr pr/mnd

0

Fasiliteter

Bod
Vaskeri

4850 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Bare 200 meter fra campus finner du Fjellveien Studentboliger, som er studentboligene nærmest universitetet. Dette boliganlegget ligger i tillegg svært nært byens flotte alpinanlegg og studentenes treningssenter Kraft Narvik. Du finner en matbutikk 10 minutters gange unna. Går du ned en bakke er du midt i Narvik sentrum.

Boligbeskrivelse

Fjellveien Studentboliger inneholder 14 dubletthybler som er 12 kvadratmeter hvor to personer deler kjøkken og bad. Disse boligene passer perfekt til venner som ønsker å bo sammen. Hyblene inneholder seng (90 cm), sofabord, stol, skrivebord, bokhylle, garderobeskap, lenestol og gardiner. Man må ha med seg kjøkkenutstyr og sengetøy. Det er mulig å leie bod, og det er et lite antall parkeringsplasser tilgjengelig. Det er internett på boligene.

Nærmiljø

Fjellveien studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Sommer som vinter, kan du ta fjellheisen opp til Fjellheisrestauranten, og gå videre opp til linken om du ønsker det. Her kan du nyte den flotte utsikten over, hav, fjell og fjord samt Narvik by.

Gå eller sykle til campus

Universitetet ligger rett ved boligene, og det tar kun noen minutter å gå.

Bussforbindelser

Våre boliger ligger sentralt I Narvik og behovet for buss er ikke stort. Bussterminalen hvor blant annet lokalbuss og flybuss har stopp ligger ved Amfi senteret. Det tar ca. 15 minutter å gå til bussterminalen.

4850 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.