SøkMin side

tromsø

åsgårdvegen ii

Hybel med eget bad

Færre søkere
BusstoppMatbutikkStudenttreningNatur- og fritidsområder

Nøkkelinformasjon

 • Passer for
  Enslig
 • Leie

  5400 kr pr/mnd

 • Størrelse

  15 m2

 • Depositum

  0 kr


Fasiliteter

 • Antall rom

  1

 • Bad

  Eget

 • Kjøkken

  Delt (11 pers)

 • Tilrettelagt

  Nei

Inkludert i husleien

 • Internett
 • Strøm

Her får du tilgang til

Bod
Parkering
Vaskeri
Heis

5400 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Åsgårdvegen studentboliger ligger i naturnære omgivelser sør på Tromsøya. Det er 5 km fra Universitetet og 2 km fra Tromsø sentrum. Her finner du hybler og familieleiligheter, fordelt på en høyblokk i sju etasjer samt fire trehus. Alle boenheter kan benytte fellesvaskeriet i kjelleren av høyblokka. Blokken er nyrenovert i 2022.

Boligbeskrivelse

Det finnes 3 ulike hybelvarianter i blokken. Denne hybelen er 15 kvm og er møblert med seng (90 cm), skrivebord, stol, bokhylle, bord, klesskap, lenestol og gardinstang. I tillegg har den eget bad. Man må selv sørge for sengetøy, gardiner og kjøkkenutstyr. Det er inntil 11 beboere per kjøkken, og trivelig spiseområde i tilknytning til kjøkkenet. I kjelleren av blokken er det en felles sykkelbod i underetasjen. For de som i tillegg ønsker egen bod, så kan de legge inn en henvendelse om dette. Alle boenheter kan benytte fellesvaskeriet i kjelleren av høyblokka. Beboere fra Åsgårdvegen 13-23 må bruke kjellerinngangen.

Nærmiljø

Åsgårdvegen studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger rett ved store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt. Her er det lett adgang til turterreng og lysløype. Prestvannet og parkområdet rundt egner seg godt til jogging. Nærmeste studentbarnehage er Prestvannet studentbarnehage. Det er i underkant av 1 km til nærmeste matbutikk og treningslokale på Elverhøy. Treningslokalet har enkle styrke- og kondisjonsapparater og ligger i tilknytning til studentboligene på Elverhøy. Senteret er tilgjengelig for studenter som er medlem på Kraft studentidrettssenter. Ved høyblokken er søppelsuget for studentområdet Åsgård. Les gjerne om kildesortering på kommunens nettsider. Har man mye avfall man trenger å bli kvitt, kan dette lånes hos Boligkontoret.

Gå eller sykle til campus

Fra Åsgårdvegen studentboliger er det fine forhold for å sykle, gå eller gå på ski til universitetet. Lysløypa dekker hele Tromsøya på langs, og du kommer deg enkelt inn på en sti som fører deg helt frem til campus. Det tar 20 minutter og sykle og en knapp time å gå.

Bussforbindelser

Det er gode bussforbindelser til Tromsø sentrum, og til bussterminalen i Giæverbukta. Giæverbukta er et knutepunkt for svært mange busser, og du kommer deg nesten hvor det skulle være. Det er busstopp noen minutters gange fra boligene.

Parkering

Beboere med bil parkerer på anvist plass. Se skilt på området for betalingsløsning.

5400 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Mer fra bolig

Se alt fra aktuelt